SEANOP Yönetim Kurulu Üyeleri İş Planı ve Hizmet Kılavuzları Hakkında Bilgilendirildi

SEANOP Yönetim Kurulu Üyeleri İş Planı ve Hizmet Kılavuzları Hakkında Bilgilendirildi

18Temmuz2024|

SEANOP Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla, işletmenin İş Planı ve Hizmet Kılavuzları’nın hazırlanması kapsamında üç ayrı toplantı düzenlendi. Finans, İnsan Kaynakları, Kalite ve Pazarlama alanlarına odaklanılan toplantılarda, uzmanlar tarafından sunumlar yapılarak, katılımcılara bilgi verildi.

Yönetim kurulunu temsilen Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salim Akbaş, SÜRKOOP Bölge Birlik Başkanı Turhan Öztürk, Abalı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ömer Tuncer ve SEANOP Genel Müdürü Mutlu Bilen’in katılımıyla gerçekleştirilen toplantılar, SEANOP’un geleceği için kritik öneme sahip olan stratejik planlamaların ve uygulama adımlarının kapsamlı bir şekilde ele alınmasına olanak tanıdı.

Bütçeleme ve maliyet kontrolü konusunda düzenlenen toplantılarda yönetim kurulu üyeleri, SEANOP’un sürdürülebilir büyümesini sağlamak için atılması gereken adımlar hakkında bilgilendirildi.

SEANOP’un insan kaynakları potansiyeli ve alt yapısının değerlendirildiği toplantıda işe alım süreçleri ve zamanlamaları gibi konular ele alınırken; kalite ve pazarlama ile ilgili toplantıda ise, kalite ve pazarlama stratejileri üzerinde görüşüldü. Toplantılarda ayrıca yönetim kurulu üyelerine tesisin sertifikasyon süreçleri hakkında bilgi verildi.

SEANOP’ un operasyonel verimliliğini artırmak ve gelecekteki başarılarını garanti altına almak ve sürdürülebilirliğini sağlamak adına atılan önemli adımlardan bir olan toplantıların sonrasında, yönetim kurulu üyeleri, SEANOP’un stratejik hedeflerine ulaşması için kararlı adımlar atacaklarını belirtti.

Platformunuzu seçin ve Paylaşın!