SEANOP İş Planı ve Kurumsal Plan Çalıştayı Yapıldı

SEANOP İş Planı ve Kurumsal Plan Çalıştayı Yapıldı

4Mart2024|

Projemiz kapsamında hayata geçirilen SEANOP Su Ürünleri İşleme ve Sanayi A.Ş. tarafından işletilmesi planlanan Sinop Su Ürünleri İşleme, Şoklama ve Depolama Tesisi’nin işleyiş süreçlerinin oluşturulması amacıyla düzenlenen İş Planı ve Kurumsal Plan Hazırlık Çalıştayı Sinop Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Valilik toplantı salonunda yapılan çalıştaya Sinop Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Damaroğlu, Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhitdin Yılmaz, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim AKBAŞ,  İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Mehmet Fatih Şahin, Sinop Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Turhan Öztürk, Abalı Köyü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ömer Tuncer, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Halil İbrahim Kırlı, DT Global Türkiye Müdürü Nehir Mutlu Akdeniz, proje operasyon koordinasyon birimi üyeleri ile SEANOP şirket çalışanları katıldı.

 

Bu alanda yapılması planlanan 4 çalıştaydan ilki olan İş Planı ve Kurumsal Plan Hazırlık Çalıştayı Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü ve proje Operasyon Koordinasyon Birimi Direktörü Halil İbrahim Kırlı’nın açılış konuşması ile başladı. Ardından Teknik Destek Ekibi uzmanları tarafından önerilen vizyon ve misyon çerçevesinde oluşturulacak İş Planı ve Kurumsal Plan çalışmaları değerlendirildirildiği bir sunum gerçekleştirildi.

 

Çalıştayın devamında, proje paydaşlarının katkılarıyla tesis işletmeciliği ile ilgili temel çalışma prensipleri, operasyonel plan, pazar araştırması, insan kaynakları stratejisi ile finansal projeksiyonlar ve sürdürülebilirlik konuları hakkında ileride atılacak adımların neler olacağı üzerinde duruldu.

 

Çalıştay, soru-cevap bölümü ve karşılıklı görüşler alışverişlerinin aktarılması ile sona erdi.

Platformunuzu seçin ve Paylaşın!